Επιλογή Σελίδας

Το Forum του Ωδείου Μουσική Πράξη

Δραστηριότητα
 
Ειδοποιήσεις
Καθαρισμός όλων
alex
Ομάδα: Εγγεγραμένος
Εγγραφή: 18 Ιανουαρίου, 2023
New Member

Δεν βρέθηκε δραστηριότητα για αυτό το μέλος

Μοιράσου:

Το Ωδείο

Το Ωδείο Μουσική Πράξη, έχοντας από το 2000 εμπειρία στο χώρο της μουσικής εκπαίδευσης, έχει τη ευελιξία να αναπροσαρμόζει τα προγράμματα των σπουδών ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής, βασιζόμενο κυρίως στη συνεργασία με καθηγητές εξειδικευμένους στο αντικείμενό τους και με σύγχρονες εκπαιδευτικές αντιλήψεις.

Σύγχρονο Τμήμα

Οι σπουδές στο Σύγχρονο Τμήμα του Ωδείου Μουσική Πράξη βασίζονται στο συνδυασμό εξειδίκευσης (εξατομικευμένης διδασκαλίας) με την δυνατότητα εξάσκησης και σύμπραξης σε μουσικά σχήματα σπουδαστών της σχολής καθώς και τη συμμετοχή σε σεμινάρια και workshops από διακεκριμένους μουσικούς.

Κλασικό Τμήμα

Το Κλασικό Τμήμα του Ωδείου Μουσική Πράξη, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία στο χώρο της μουσικής εκπαίδευσης, έχει αναπροσαρμόσει τα προγράμματα σπουδών ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής, βασιζόμενο κυρίως στη συνεργασία με καθηγητές εξειδικευμένους στο αντικείμενό τους και με σύγχρονες εκπαιδευτικές αντιλήψεις.

Παραδοσιακό Τμήμα

Το Παραδοσιακό Τμήμα του Ωδείου Μουσική Πράξη επικεντρώνεται στο ρεπερτόριο, τις τεχνικές και τα μουσικά συστήματα που απαντώνται στον ευρύτερο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.

Εργαστήρια – Workshops

Τα Εργαστήρια – Workshops αποτελούν κύκλους ομαδικών κατά βάση μαθημάτων πάνω σε ειδικά θέματα & σπουδές. Διαρκούν από μερικές εβδομάδες μέχρι όλο το εκπαιδευτικό έτος.